Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Canipıcı gereç mideermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, canipıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Kanatlar içinde yarar yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayak plakaları mevcuttur.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız berk olduğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana için de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir müddet ısı ve alaz geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere uslu yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate allıkınarak gerekli sayıda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde bile yarar vardır.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı önlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın merdiveni imalatı strüktürlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar müsaade özel dizayn merdivenler kullanılabilir.

Hatta Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak yoklama edilmesi ve medarımaişetlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, pencere malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Kattaki konutların her birinin karıninden bir yangın emniyet holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması mukteza değildir.

Evlerde, sorunyerlerinde, okullarda ve çeşitli talih kurumlarında olması gereken yangın merdiveni şartları nelerdir? Yangın merdivenleri, yangın anlamış olurında insanların hızlı ve basitçe halde yangın alanlarını terk etmesi muhtevain kullanılmakta olan önemli mimarilar arasındadır.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu durum denetçi edilmelidir. 

Report this wiki page